Peter, coördinator mobiele equipe in Antwerpen

Ik ben Peter, verpleegkundig coördinator van de mobiele equipe en het verpleegtechnisch support team, en papa van de fantastische Mathias. Overdag ben ik druk in de weer om onverwachte afwezigheden van collega’s samen met mijn ‘mobieltjes’ op te vangen. Daarnaast school ik me zo veel mogelijk bij op verpleegtechnisch vlak om collega’s te ondersteunen bij nieuwe technische zorgen. En ’s avonds fiets ik met mijn zoon door de stad, of spelen we samen op de PlayStation.

Benieuwd naar mijn belevenissen? Check mijn blog!

"Fout" mag voor een keer...

Peter, coördinator mobiele equipe in Antwerpen

Rond de jaarwisseling begint het bij mij te kriebelen en loop ik weer rond met een klein schriftje waar ik her en der vragen in noteer die ik opvang of zie… Nog een kleine 4 maanden tijd om dé WGKA-personeelsquiz ineen te puzzelen!

Vorig jaar vertelde ik al hoe fantastisch het is om met zoveel collega’s achter de schermen te werken aan het jaarlijkse quiz-feest. Dit jaar is het niet anders… De eerste vergadering zit erop en geloof me, wij hebben al goed gelachen.

We vermoeden dat de voorbereiding van de quiz hilarische foto’s gaat opleveren, want zeg nu zelf: de ‘compleet foute wgka-quiz’, daar kan je toch alleen maar knotsgekke beelden bij verzinnen, niet?

Mijn voorbereiding vanaf nu?

  • Foute films
  • Foute series op tv
  • Foute muziek
  • Foute recepten
  • Foute boekskes

>>>> foute quizvragen

Collega's: noteer 22 april al maar in je agenda! Verkleden in thema “mag” uiteraard. Ik geef binnenkort al een eerste aanzet.

Wie gaat er dit jaar als origineelste ‘foute team’ lopen met de felbegeerde snoeptaart?

Ik kijk er weer na uit!

Laatste nieuwe blogposts

22-01-2020
coördinator mobiele equipe

Rond de jaarwisseling begint het bij mij te kriebelen en loop ik weer rond met een klein schriftje waar ik her en der vragen in noteer die ik opvang of zie...

10-01-2020
coördinator mobiele equipe

'Een gezonde geest in een gezond lichaam'

Zoals gewoonlijk maken we aan het begin van het jaar wat goede voornemens. Jammer genoeg zijn vele...

17-05-2019
coördinator mobiele equipe

Vrijdagochtend, half zeven.

Links boven Antwerpen een mooie volle maan, rechts een knalrode ochtendzon die me begeleiden naar Stabroek en Lillo....

25-02-2019
coördinator mobiele equipe

‘Kinderen worden niet hyperactief van suiker’, ‘plassen in een zwembad is gevaarlijk’, ‘van tequila val je af’... Iedereen leest de titels en artikels,...